2014. január 18., szombat

Loved you first - Epilógus

"HATALMAS SIKERT ARATOTT A BRAVIES"
"A Bravies tánccsapat ismét kitett magáért, a már ezelőtt meghirdetett táncgálán, és ami a múlt hét hétvégén került megrendezésre.
A gálára londoni amatőr tánccsapatok jelentkezését várták, a tét nem volt kevesebb, minthogy ki képviselheti országunkat a világbajnokságon. Rengeteg fergeteges produkciónak lehettünk szemtanúi ez alatt az este alatt, azonban a zsűri egyöntetű döntése alapján, a legkiemelkedőbb közülük a Bravies tánccsapat volt, akinek előadása egyaránt lenyűgözte az embereket, sőt, még a zsűrit is.Interjúalanyunk a csapat vezetője, Lizzie Grey.

Szívből gratulálok nektek, hiszen lenyűgözőek voltatok. Az első kérdésem természetesen az lenne, hogy mit szóltok a végeredményhez, ahhoz, hogy megnyertétek a versenyt, és ezzel ti képviselitek Angliát a világbajnokságon?
Még most sem tudjuk elhinni, hogy sikerült, abban a pillanatban pedig, mikor kimondták, egyszerűen nem hittünk a fülünknek. Eszméletlen érzés volt meghallani a nevünket, mindannyian elsírtuk magunkat, hisz ez akkora megtiszteltetés, amekkorát még életünkben nem kaptunk.
Milyen érzés, hogy már túl vagytok a megmérettetésen?
Fantasztikus érzés, hiszen az utóbbi időben a csapat kifulladásig dolgozott, mind megérdemelünk már egy kis pihenést az elmúlt hetek kemény munkájáért cserébe.
Milyen visszajelzéseket kaptatok a produkcióért? A közösségi oldalakon nőtt a megtekintések száma?
Rengeteg új ember keresett meg minket, és gratuláltak nekünk. A szűk családi kör teljesen elveszítette a fejét, és agyondicsértek minket, ami persze nagyon jó érzés volt. A közösségi oldalakon egyre többen kerestek meg minket az utóbbi időkben, és ez a szám egyre csak növekszik, amit remélek, hogy nem fog nagyon hanyatlani.
És mi lesz a világbajnoksággal? Készültök már rá, a koreográfia marad ugyanaz, mint amivel itt is sikert arattatok?
Még egy hét szabadságot adtam a csapatnak, mert ahogy már említettem, kifulladásig hajtottam őket a verseny előtt, aminek szerencsére meg is látszik az eredménye, viszont egy hét után újból kezdődik a kőkemény gyakorlás, hogy a bajnokságon még ennél is jobbak legyünk. A koreográfia szinte teljesen más lesz, egy-két elem lesz benne ebből, egyébként egy teljesen új koreográfiát rakunk majd össze.
Szerinted mi volt az a plusz, ami miatt ti nyertetek? A többi csapat is szinte hibátlan koreográfiát mutatott be, de mégis mit gondolsz, mi volt az, ami miatt a zsűri egyöntetűen titeket szavazott meg győztesnek?
Először is szeretnék gratulálni a többi csapatnak, mert fantasztikus produkciókat láthattunk tőlük, komolyan volt pár olyan, amit tátott szájjal néztem végig, és szerintem mind jók voltunk. Azonban az a plusz, az nem a tudás miatt volt, nem azért nyertünk, mert mi profibbak voltunk náluk. Egy szó:csapatszellem. Mi nemcsak egy csapat vagyunk, hanem egy nagy család. Lehet elcsépelt szöveg, de így igaz. Mindig is egy olyan csapatról álmodtam, mint a Bravies, olyan nagyszerű emberekkel, akik szívüket-lelküket adják a táncért, akiknek éltünk a tánc, akárcsak nekem. Különlegesnek érzem magam, hogy ilyen embereket tudhatok magam mellett a csapatban.
Ez igazán megható, ahogy a csapattársaidról beszélsz. Nehéz elhinni, hogy valami ilyen tökéletes legyen, épp ezért a következő kérdés az, hogy akadtak-e nehézségek még a verseny előtt?
Mint mindenhol, természetesen itt sem ment minden zökkenőmentesen. Volt pár nézeteltérés a csapatban, de azok csakis a ránk nehezedő nyomás miatt. Kiegyensúlyozottan tudtunk együtt dolgozni, mindig figyeltem a csapatom lelkiállapotára is, ezért szerveztem egy olyan napot, amikor azt hitték, próbálni fogunk, de helyette elvittem őket szórakozni, az aquaparkba. Ha akkor nem csinálom meg azt a pihenős napot, akkor nem biztos, hogy minden olyan jól működött volna.
Visszakanyarodva kicsit arra, amit az előbb mondtál, hogy mindig ez volt az álmod, hogy egy ilyen csapatban dolgozz. Mikor döntötted el, hogy belőled táncos lesz? Gyerekkori álom, vagy felnőttkori döntés?
A tánc gyerekkorom óta a szerelmem, mert egy olyan embertől ragadt rám, akit a mai napig a legjobban szeretek, és akinek rengeteg mindent köszönhetek az életben, de sajnos, ő ezt a sikert már nem élhette meg. Amióta az eszemet tudom, táncolok. Egyetlen hosszabb kihagyásom volt csupán, ám akkor jött az életembe egy olyan különleges személy, aki teljesen megváltoztatott mindent, és azt, hogy most itt tartunk, nagy részben neki köszönhetem, mert ha ő nincs, talán soha többet nem táncolok.
Nem akarok indiszkrét lenni, de ha jól sejtem, ez a különleges személy Niall Horan, nem igaz?
Igen, jól sejted. Niall hozta azt a fordulatot az életembe, ami miatt újból elkezdtem táncolni. Ő ráébresztett arra, hogy ha van egy álmunk, azt nem be kell söpörni az ágy alá, hanem igenis meg kell valósítani, példát pedig ő maga állított elém, ahogyan elérte, hogy énekes legyen.
Gondolom ahhoz, hogy valaki ilyen sikereket érjen el, nagyon fontos a családi háttér is, hiszen mindig kell egy biztos támasz, akik támogatnak, és melletted állnak.
Igen, ez teljesen így van. Niall mellett mindenben számíthattam, és a mai napig számíthatok az apukámra, a húgomra, és a két legjobb barátomra, akik nem egyszer megadták azt a bizonyos utolsó lökést. Őszintén hálás vagyok nekik.
A továbbiakban mi a terved a csapattal, és a táncosokkal?
A terv az, hogy tovább folytatom a táncosok edzését, fejlesztését, és mivel látom, hogy bőven van utánpótlás, természetesen a kisebbekkel is fogok foglalkozni.
Mondanál az olvasóknak pár információt arról a bizonyos iskoláról, amit Niallel együtt vezettek?
Természetesen. A Nizzie's Tánc-és Zeneiskola folyamatosan várja a zenét kedvelő, és mozogni szerető fiatalokat, lányokat, fiúkat egyaránt. Én vagyok az, aki a tánccal foglalkozik, Niall pedig a zenei oktató. Hivatalosan gitározni tanítja a fiatalokat, azonban nem egyszer kaptam már rajta őket, amint lelkesítő beszédet mondd nekik, vagy épp énekel velük, sőt, mutatott nekik pár önvédelmi fogást is.
Niall valóban ilyeneket is csinál?
Ó, igen. Még ha nem is vallja be, de imádja a gyerekeket, és nem képes egyszerűen csak a tanáruk lenni, hanem pár hét alatt teljesen bizalmi viszonyba került velük. A gyerekeket barátként fogja fel, és szereti, ha a gyerekek is úgy tekintenek rá, mint a barátjukra. Eszméletlenül aranyos, ahogy a kicsikkel bánik. Mint tyúkanyó, és a fiókái. Viccelődik velük, megdorgálja őket, de ha bármelyiküknek valami baja esik, Niall átvált védelmező szerepbe, és addig nem nyugszik, míg a gyerek újból jól nem érzi magát, vagy meg nem bűnhődik az, aki bántotta valamelyiküket.
Lizzie, az lenne az utolsó kérdésem, hogy mit üzennél a rajongóitoknak?
Semmi mást nem üzennék nekik azon kívül, hogy köszönünk mindent, és a legfontosabb, hogy sose adják fel az álmaikat. Küzdjenek értük, mert ha ők nem fognak, senki más nem teszi meg helyettük...és nincs annál felemelőbb érzés, mikor ott állsz, és kimondhatod, hogy sikerült...megcsináltam.
Kedves Olvasók, ő volt tehát Lizzie Grey, a Bravies Tánccsaat vezetője, és a Nizzie's Tánc-és Zeneiskola tánctanára.
Hajrá, Lizzie, hajrá Bravies, egész London büszke rátok!"

Mosollyal az arcomon csuktam össze az újságot, felnézve pedig Niall ragyogóan kék szemeibe ütköztem. Ölelésébe burkolóztam, lélegzete az arcomat csiklandozta, tekintete pedig mélyen az enyémbe fúródott.
-Egészen belejöttél már az interjúadásba.-bökött bele az oldalamba, mire kicsit megugrottam, és rámosolyogtam.
-Volt kitől tanulnom.-vontam vállat.
-Tudod, nekem ez a kép tetszik a legjobban.-mutatott rá az újságban az egyik képre.-Tetszik rajta a gyűrűd. Igazán jól áll.-mosolyodott el. A kép, amire mutatott, az egyik táncórán készült. Épp úgy tartom a kezem, hogy a gyűrűm megcsillan az ellenfényben.
-A te gyűrűd is jól mutat a képen.-kacsintottam arra a képre, amin Niall van körülvéve a tanítványaival, és az ő kezén is pont látszik a gyűrű. Erős volt a gyanúm, hogy a fotós nem véletlen csinálta úgy a képeket, hogy mindkettőnk gyűrűje kristálytisztán látszódott. Egy pillanatra összenéztünk Niallel, mire jobban magához szorított, és mindketten felnevettünk.
Szavak nélkül is értettük, mit mond a másik, egyszerűen csak tudtuk, mire gondolunk, hiszen ugyanaz járt mindkettőnk fejében. Semmi világmegváltó gondolat, semmi nyálas, csöpögős köszönetnyilvánítás, csupán egyetlen szó. Egy szó, ami egybefoglalja az elmúlt 6 évet, és amit ezelőtt csak tagadó formában használtam, ma viszont egyenes háttal, felszegett fejjel merem állítani. Tudom, hogy ez Nélküle nem ment volna, mert ezt ketten, együtt hoztuk össze. Együtt, sikerült...




Drága, Egyetlen Olvasóim!
Tudom, az előző résznél már írtam egy kisebb regényt, de a hivatalos elbúcsúzást ide terveztem. Igazából minden, amit szeretnék mondani, az egy szó, csakhogy nem tudom egyetlen szóban kifejezni.
Először is nem tudom, ki milyen epilógust várt, de én a történet elejétől egy ilyen befejezést képzeltem el. Se nem hosszabbat, se nem rövidebbet, se túl nyálasat, de túl drámait. Ez az utolsó rész leír mindent, ami számít...:)
Emlékszem, mikor nekikezdtem ennek a blognak, 2012 telén. Furcsa, de több, mint egy évig írtam ezt a történetet. Szóval, mikor elkezdtem ezt írni, egy őrült rajongó voltam csupán, élénk fantáziával, és temérdek szabadidővel. Sosem hittem, hogy olvasni fogják a blogomat, tényleg. Nem is mertem kitenni a rendszeres olvasók modult, mert féltem, hogy senki nem fog rákattintani. Most 134 név szerepel a rendszeres olvasók között. Ahogy múlt az idő, volt, hogy csökkent a lelkesedésem, és volt, hogy napokig ki sem tudtak rángatni a gép elől, mert annyira belejöttem az írásba. Emlékszem, minden egyes kommentnek úgy örültem, mintha egy-egy húsz ezrest nyomtak volna a kezembe, sőt, még talán jobban is. Volt, hogy egy-egy komment jobbá tette az egész napomat. :)
Mindig irigykedve néztem más blogok díjait. Azt hittem, nekem egy sem lesz.Most, kereken 50 díjjal zárom a blogot. Ezek a díjak akkora örömet okoztak nekem, mintha világbajnoki aranyérmet nyertem volna, de tényleg..:)
Igazából annyi minden le akarok írni, de semmi értelmes nem jut eszembe, amiért elnézést is kérek. Még egy írónak is nehézséget jelent, ha köszönetet kell nyilvánítania, mert nincs még definiálva az az érzés, amit jelent pillanatban érzek..:)
Ti, Drága Olvasók, Ti juttattatok el oda, ahol most vagyok. Ha Ti nem írtok nekem, ha Ti nem biztattok, a lelkesedésem hamar alábbhagyott volna. Ahogy telt az idő, lecsillapodtam, és őrült, dús fantáziájú, rengeteg szabadidős rajongóból átváltoztam valami mássá. Elkezdtem átérezni azt, amit írok. Már nem akartam követni a többi blogot. Nem akartam semmi olyat írni, amit máshol olvastam. A saját érzéseimet akartam leírni, Lizzie Grey szemszögéből. Lizzie az én titkos énem, ahogy már sokszor emlegettem. Lizzie mindig úgy cselekedett, ahogy én cselekedtem volna, olyanokat élt át, amiket én is szeretnék, és rengeteg olyat is átélt, amit én átéltem, ez viszont már a történet vége felé jelent meg. Niall...hmm. Niall az én álompasim. Mindig az volt, és az is lesz. Volt, hogy halálosan szerelmes voltam belé, de tényleg. Vele álmodtam, meg képzelegtem folyamatosan...aztán Niall arcát a történetben egy másik arc vette át, ami nagyban hatással volt a történtekre, és Niall karakterére..:) Nem nagyon akarom ezt boncolgatni, mert szerintem mindannyian értitek, hogy mire gondolok...:) (♥)
Nagyon sokat köszönhetek ennek a történetnek. Furcsa is elbúcsúzni tőle, és arra gondolni, hogy Lizzie, és Niall története itt véget ér. Már a részemmé váltak. Ők voltak az én kis álompárom, és ez sosem lesz máshogy. Tudom, Drága Olvasók, hogy tőletek nem kell elköszönnöm, mert ti ezután, hogy ennek vége, ti ugyanúgy velem lesztek, ha már eddig kitartottatok velem.:)
A formalitás kedvéért így a végére, a legfontosabb résznél szeretnék köszönetet mondani rajtatok kívül a legjobb barátnőmnek, aki Rickie karakterét ihlette. Ő volt az, aki ugyanúgy, mint Rickie Lizzienek, mindig megadta azt a bizonyos utolsó lökést, mellettem állt, és biztatott, mikor épp mélyponton voltam. Rengetegszer segített, mikor nem volt ötletem, véleményezett, és a legjobb kritikáimat a mai napig tőle kapom..:)
Végül köszönöm annak a 134 embernek, aki feliratkozott, köszönöm az 50 díjat, a 197.120 megtekintést, köszönöm azt, aki valaha legalább egyszer is kommentelt, vagy pipált, és legfőképp azt, hogy olvastátok az én agyszüleményemet!
Ti vagytok a legjobb olvasók, efelől semmi kétség! :)
Ezekkel a szavakkal szeretnék elbúcsúzni Lizzietől, Nialltől a One Direction tagjaitól, Marcustól, Rickietől, Melanietól, Lizzie apukájától, és mindenkitől, akit valaha is említettem a történetben!
Drága Olvasók! Egy örök élmény volt..:) Köszönöm a kitartást, és a türelmeteket hozzám!:)

12 megjegyzés:

  1. Jezusom sirok.sirok a beszededen, a helyzeten.Hihetetlen , hogy mar vege van. Mint vagy 100x elmondtam a csoportban, chateben Niall and Lizzie orokke megmaradnak bennem. Nekem is ok az alomparom. A te blogod pedig az elso szamu kedvencem ♡♡♡♡

    VálaszTörlés
  2. Úristen nem találok szavakat! Csak annyit mondok, hogy köszönöm. És hogy mit? Mindent! Lizzie-ben egy olyan karakter formáltál meg, amilyen titkon minden lány lenne. Olyan érzelmeket adtál neki amit én álmodok. Szó szerint beleszerettem a blogodba és Niall-be. Na igen Niall... Róla nem is tudom, hogy mit mondjak. Csodálatos volt! A végén látszott, hogy tényleg olyan érzelmeket írtál neki, mintha valójában ismernéd.
    Köszönöm, hogy ennyi ideig írtad ezt a blogot, amit végig követhettem, még ha nem is a legelejétől.
    Nagyon szeretlek! Regi!

    VálaszTörlés
  3. Draga Dori!
    Eloszor irok velemenyt, mert azt hiszem most mar ideje.
    Emlekszem mikor blogokat keresgeltem es ratalaltam a tiedre, lepket lehetett volna velem fogatni. Nem hittem el, hogy tud valaki ilyen jol irni. Az i-re mar csak az tette fel a pontot hogy a foszereplo Niall. A kedvencem.
    Minden heten nagy izgalommal vartam a blogod, es mikor lattam hogy fent van, azonnal nekilattam az olvasasnak. Mindig nagy beleelessel olvastam.
    Hianyozni fog Lizzie&Niall kalandos tortenete, de mar alig varom, hogy az uj blogodba is betekintest nyerhessek. Csak igy tovabb!:)
    xoxo Orsii

    VálaszTörlés
  4. Basszus! Azt ígértem magamnak, hogy nem fogok sírni...erre mégis sírok. Ez az egyik kedvenc sztorim kár, hogy vége :/ majd előröl olvasom...ujra és újra
    Nagyon imádom. Eni

    VálaszTörlés
  5. Huhh.. hát elkezdem a beszámolómat :)
    Egyik szemem sír másik nevet. Nevetek mert ilyen jó történetet sehol sem találnék. Imádtam olvasni a szinte már valóságos történetet. Együtt sirtam és nevetttem Lizzievel. Együtt dühöngtem és örültem Niallel. Szavak nincsenek rá mennyire ügyes vagy. :)
    Sírok mert tényleg sírok hogy vége van. Úgy olvastam volna még hogy mi lesz felnőtt korukban. Mármint gyerekek vagy valami.
    Bennem egy rendszeres olvasóra találtál, mert én 90 évesen is 100x-ra is ezt fogom olvasni és nem fogom megunni.
    A szereplőkről még annyit, hogy olyan hiteles érzéseik voltak hogy csakk néztem hogy hogyan lehet ezt leírni. Nagyon tehetséges vagy.
    Várom a következő blogodat. A címből nem tudom kitalálni hogy mit hozol ki belőle, csak annyit tudok, hogy már van egy rendszeres olvasód az én személyemben. Annyit megmondanál, hogy melyik fiú fog majd bennne szerepelni? Remélem Niall :) Meg be tudnád nekem linkelni? Köszönöm szépen előre is.
    Remélem nem haragszol hogy ilyen sokat írok. Annyira sajnálom, hogy közben csak 1x komiztam. Remélem nem baj :(
    ÓRIÁSI rajongód: xoxo B
    Ui: Egyszer szerettelek egy meg "utáltalak" mert olyan részeknél tudod abbahagyni. <3

    VálaszTörlés
  6. Sosem hittem volna hogy egy ilyen jo blogra akadok :) Szlovákiában nyaraltunk és éjszaka teljesen bepörögtem ezért - mivel akkoriban oriasi 1D fan voltam - gondoltam keresek valamilyen one directionos blogot.Niall volt a kedvencem és Zayn természetesen.A niallos blogoknál itt --->Niall Horan magyar blog-nál találtam meg ezt a csodás történetet Lizzieről.Elolvastam a prólogust,majd az 1.évad nagyját is.Beleszerettem.Azután minden nap minden órájában s blogod bámultam,hogy mikor rakod fel az új fejezetet.Beletelt egy kis időbe amíg megtaláltam hogyan lehet kommentelni,de utána minden részhez írtam pár sort.Volt amin elsírtam magam,volt amin örömömbe volt amin bánatomban.Volt ami után megmagyarázhatatlan boldogság töltött el.De sosem csalódtam.Soha.Lizzie lett az én példaképem és Niall az én hősöm.Minden szereplőt szerettem és mindenkihez kötött valami.Sosem fogom elfelejteni ezt a blogot.És megérdemelsz mindent!!A díjakat,a komikat,a felíratkozókat...mindent!!És én/mi köszönjük hogy megírtad ezt a blogot,mert mindig volt mit olvasnom,mindig volt mit várnom,mindig itt volt nekem a blogod.KÖSZÖNÖM♥♥♥

    VálaszTörlés
  7. Hát, azt hiszem most jött el az a pillanat, amikor nem igazán tudom, hogy mit is kéne igazán mondanom. Ez így lehet, hülyén hangzik, de igaz, mert olyan szinten a szívemhez nőtt ez a történet, Lizzie, Niall, és a többiek, és te is, kedves író, hogy nem volt még blog vagy könyv, amit ennyire szerettem volna! :)
    A cselekmény, az érzelmek, az apró, édes kis semmiségek, amik a két fő karakter közt játszódtak le... és a nagyobb részben romantikus, vagy éppen vicces, komoly pillanatok - imádtam az egészet, ahogy a szemünk elé tártad, hihetetlen! Bátran kijelentheti szerintem bárki, hogy az egyik legjobb fanfictiont írtad meg!
    És mindezt azért szándékoztam le írni így, mert egyrészt így gondolom, másrészt pedig így is van, és ezt neked is tudnod kell ám.:D Mert mikor belekezdtem a Loved you first olvasásába, még nem igazán tudtam, mire is számítsak, hogy vajon milyen karaktereket, történéseket kapunk majd tőled. És tudod, egyik legjobb döntésem volt, hogy tovább olvastam a prológusnál, mert olyasfajta élményt ajándékoztál ezzel a történettel nekünk, amire nem sok fanfiction vagy sima író képes! Őszintén szólva, mikor egy-egy fejezetet olvastam arról, ahogy Lizzie éli mindennapjait Liammel, Zaynnel, Louisval, Harryvel és Niallel, olyan érzésem volt - és ezt a lehető legkomolyabban mondom-, mintha valóban ott lettem volna, és ismertem volna mindannyiukat. Mintha a régi legjobb barátaim lennének, és ez volt a legjobb az egészben - természetesen a csodálatos történet és tökéletes kivitelezés mellett! :)
    Nekem nagyon tetszett az epilógus, ahogyan zártad az egészet. Bevallom, másra számítottam, de mégis, így lett egész. Hogy végül Lizzie is elérte az álmát, nem beszélve a Nizzie's Tánc-és Zeneiskoláról.
    Nagyon hiányozni fog minden egyes szereplő, a fiúk, Lizzie, Rickie, Marcus, és mindenki más... El sem hiszem, hogy most írok ehhez utoljára:( De mindegy, nem szomorkodom, elvégre bármikor vissza olvashatom, amit úgy hiszem, nem egyszer fogok megtenni.:)
    Hát akkor, azt hiszem ennyit mondanék, még annyit tennék hozzá, hogy tényleg, valóban nagyon tehetséges író vagy, és SOHA NE HAGYD ABBA az írást! Már most nagyon várom a következő történeted, mert garantálom, hogy én biztosan maradni fogok.:P
    Addig is szép napokat(:
    xx

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszett az egész történet! Az elejétől a végéig. :) Lizzie és Niall története, egy nagyszerű történet, végig azon izgultam vajon a végén együtt maradnak vagy esetleg szétmennek. Nagyon örülök, hogy az utóbbi nem történt meg.:)
    Az összes rész izgalmas volt, de voltak érzelmesek, szomorúak és még folytathatnám.
    Összességében nagyon éveztem ezt blogot és örülök,hogy régebben rátaláltam.
    Szerintem a következő történetet is nagyon fogom élvezni.:)

    VálaszTörlés
  9. Úristen. most olvastam el 3 nap alatt és nem akarom elhinni, hogy itt a vége. Pedig tökre tetszett. Kíváncsi lettem volna Lizzie és Niall esküvőjére illetve az azt követő házas életükre :) Hihetetlen történetet tartal az olvasók elé, nem is tudom mit mondjak. Remélem lesz vagy van még ilyen történeted, mert szívesen olvasnám :)

    VálaszTörlés
  10. Nem szeretnék regényt írni de megérdemelnéd❤Imádtam a mindennapjaimba beletartozott a blog olvasása! Hozzám nőttek a szereplők es maga a történet is! Imádtam azokat az éjszakákat amikor a takaró alatt egyes egyedül sötétben olvastam az új részeket es a szereplőkkel együtt éltem át mindent❤❤ Soha nem fogom elfelejteni ❤

    VálaszTörlés